Team Vier - Senior Research Consultant

Voor de functie van Senior Research Consultant zoeken wij een ondernemende marktonderzoeker. Als Senior Research Consultant ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse marktonderzoekstrajecten en werk je nauw samen met de Research Consultants en Research Executives.

Je bent een sparringpartner voor onze opdrachtgevers en weet hoe je hen optimaal kunt bedienen met inzichtvolle onderzoeksresultaten en creatieve oplossingen. Ook weet je met jouw kennis en ervaring actief bij te dragen aan de strategische plannen en het verder optimaliseren van de interne processen.

Over Team Vier

Team Vier is gespecialiseerd in kwantitatief en kwalitatief marktonderzoek. Onze specialismen zijn merk- en communicatieonderzoek, beleids- en opinieonderzoek, productontwikkeling en innovatie, alsmede tevredenheidsonderzoek (klanten en medewerkers). Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, zoals bouwen en wonen, consumentengoederen, financiële dienstverlening, IT, media(bureaus), non-profit en goede doelen, overheid, logistieke dienstverlening, zakelijke dienstverlening en zorg. Zij waarderen onze dienstverlenging met een 8,5.

Waarom werken bij Team Vier?

Een goede reputatie in de markt, een gevarieerde en trouwe klantenkring, een mooi kantoor vlakbij de Zuidas en het Amsterdamse Bos, een hecht team van enthousiaste research professionals en telefonisch interviewers, een informele en gezellige bedrijfscultuur, een platte organisatiestructuur en korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid, goede arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit, ruimte om te ontwikkelen, parkeerplaats, (sportieve) personeelsuitjes en humor op de werkvloer. Daarom werken bij Team Vier! Bekijk ons filmpje.

Jouw rol binnen Team Vier

Je initieert en onderhoudt contact met onze (potentiele) opdrachtgevers. Je schrijft onderscheidende onderzoeksvoorstellen en inzichtvolle rapportages en weet deze op een inspirerende wijze te presenteren. Ook begeleid je jouw collega’s bij het uitvoeren van onderzoek en weet je jouw visie, kennis en enthousiasme aan hen over te brengen.

Jouw profiel

Je hebt een WO opleiding afgerond en minimaal 5 jaar werkervaring als research professional aan bureauzijde. Je bent nieuwsgierig, ondernemend en klantgericht. Uiteraard is je analytisch vermogen en cijfermatig inzicht sterk ontwikkeld, net als je communicatieve vaardigheden. Je vindt makkelijk je weg in SPSS en Excel. Bij voorkeur woon je in (de directe omgeving van) de Randstad.

Wat bieden wij?

  • Contract voor 32-40 uur met uitzicht op een vast contract
  • Moderne werkplek in Amsterdam
  • Informele en goede werksfeer en korte communicatielijnen
  • Marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Jaarlijks 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband plus een extra collectieve vrije dag
  • Pensioen bij Zwitserleven, reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag
  • De mogelijkheid om relevante opleidingen en cursussen te volgen.

Solliciteren?

Stuur je CV én motivatie uiterlijk 6 oktober 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eerste gespreksronde vindt plaats in de week van 7 oktober 2019. Een assessment kan onderdeel uitmaken van het selectietraject. Voor vragen kun je terecht bij onze HR manager Tamara Rijnenberg via 020 - 645 53 55.

Acquisitie naar aanleiding van deze tekst wordt niet op prijs gesteld.

Aanmelden Cloutoday